Het aanspreekpunt
bij uw project(en).
Onze projectmanagers zijn uw aanspreekpunt bij de ontwikkeling en de bouw van uw website, app of software systeem.

Naast het management van projecten bij vandewebsite kunnen onze projectmanagers ook worden ingezet bij ontwikkeling door meerdere partijen (reclamebureau, een grafische afdeling of ontwerper, internationale ontwikkelaars of van derde partijen)

Meer info↴

PROJECT MANAGEMENT

Project management


Projectmanagement bij vandewebsite stelt organisaties in staat om prioriteit te geven aan het werk dat het belangrijkst is en dit op te splitsen in beheersbare brokken.

Vandewebsite gaat over samenwerking en communicatie met zowel de mensen die het werk doen als de mensen die het werk nodig hebben. Het gaat om het vaak leveren en reageren op feedback, het vergroten van de bedrijfswaarde door ervoor te zorgen dat de klant krijgt wat ze eigenlijk wilt.

Vandewebsite hanteert een beproefde methode bij de management van projecten. Door in korte sprints te werken, kan een iteratieve cyclus worden herhaald totdat voldoende werkitems zijn voltooid, het budget is opgebruikt of een deadline is bereikt. De drijfveren blijven gehandhaafd en wanneer het project afloopt, zorgt Vandewebsite ervoor dat het meest waardevolle werk is voltooid.


Goed gevonden
U wilt hoger scoren in Google, dat doet u samen met Vandewebsite het SEO bureau dat u begeleid. We zetten in op resultaat en zorgen voor de juiste strategie om goed te scoren in Google.


Naar contactgegevens↴
We spreken u
graag...tot zo.
Plan een gesprek
Plan een gesprek
Plan eenvoudig een gesprek in met één van onze specialisten op het gebied van webdevelopment of software. Voor het bouwen van websites, de ontwikkeling van webshops, apps of dedicated platforms. Wij zorgen dat één van onze projectmanagers met u in gesprek gaat om het beste resultaat te kunnen garanderen voor uw project. Ook voor aanpassingen aan uw huidige website of webshop kunt u bij Vandewebsite terecht. Heeft u een perfecte website en wordt u toch niet goed gevonden in Google? Dan is Vandewebsite u graag van dienst bij SEO optimalisatie!


⬑Naar boven
Vandewebsite Nederland
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Uw website bouwer
+31 85 301 29 71
info@vandewebsite.com
Vandewebsite Belgie
De Keyserlei 58-60
2018 Antwerpen
Uw website bouwer
+32 3 369 22 48
info@vandewebsite.com


Privacy statement | Algemene voorwaarden