Een goede website
start met de UI/UX.
UI is de afkorting voor User Interface. De user interface is een grafisch vormgegeven schil waarmee gebruikers en apparaten met elkaar kunnen communiceren.

UX is de afkorting voor User Experience. De gebruikersbeleving kwam zo'n 10 jaar geleden pas echt centraal te staan bij het ontwerpen van een degelijke website.

Meer info↴

UI / UX DESIGN

UI Design


De UI stelt gebruikers in staat een apparaat te bedienen en het geeft het systeem de mogelijkheid om informatie te presenteren aan de gebruiker. Bij een website en software spreken we ook wel over een graphical user interface (GUI).

De essentie van user interface design is de gebruiksvriendelijkheid. Gebruiksvriendelijk wil zeggen dat de bezoeker op een intuïtieve, aantrekkelijke en efficiënte manier taken kan uit voeren of informatie kan raadplegen.

Eenvoud, duidelijkheid en consistentie zijn belangrijke kwaliteiten van een user interface.
UX Design


Een UX designer houdt zich bezig met de fundering van een goed werkende website op basis van de denkpatronen, doelen en noden van de bezoeker. Een UX designer formuleert waar de bezoeker van de website in eerste instantie naar op zoek is en hoe dit te combineren met de doelstellingen van de organisatie.

Middels content-strategie wordt gezorgd dat de benodigde informatie op de website beschikbaar en betrouwbaar is en dat deze informatie logisch gestructureerd en eenvoudig navigeerbaar is. Zo onstaan er effectieve gebruikerspaden... het fundament van gebruikersbeleving.


Goed gevonden
U wilt hoger scoren in Google, dat doet u samen met Vandewebsite het SEO bureau dat u begeleid. We zetten in op resultaat en zorgen voor de juiste strategie om goed te scoren in Google.


Naar contactgegevens↴
We spreken u
graag...tot zo.
Plan een gesprek
Plan een gesprek
Plan eenvoudig een gesprek in met één van onze specialisten op het gebied van webdevelopment of software. Voor het bouwen van websites, de ontwikkeling van webshops, apps of dedicated platforms. Wij zorgen dat één van onze projectmanagers met u in gesprek gaat om het beste resultaat te kunnen garanderen voor uw project. Ook voor aanpassingen aan uw huidige website of webshop kunt u bij Vandewebsite terecht. Heeft u een perfecte website en wordt u toch niet goed gevonden in Google? Dan is Vandewebsite u graag van dienst bij SEO optimalisatie!


⬑Naar boven
Vandewebsite Nederland
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Uw website bouwer
+31 85 301 29 71
info@vandewebsite.com
Vandewebsite Belgie
De Keyserlei 58-60
2018 Antwerpen
Uw website bouwer
+32 3 369 22 48
info@vandewebsite.com


Privacy statement | Algemene voorwaarden