Van design naar
compatibele code.
Webdevelopment is het coderingsproces... De website gaat van de tekentafel (het ui design / ux design) naar de front-end en back-end developers voor de gestructureerde en compatibele codering van de website.

Binnen dit proces is er een continue interactie tussen de developers onderling en de ui designers / ux designers.

Meer info↴

WEB DEVELOPMENT

Web development


Onze front-end en back-end developers houden zich bezig met de belangrijkste niet-ontwerpaspecten van het bouwen van de website. Het schrijven van markeringen en codering en de creatie van het maatwerk content management system (CMS).

Het CMS achter de website is doorgaans eigen maar kan ook in een bestaande (open) source worden gemaakt.

In algemene termen fungeert het CMS als middleware tussen de database en de bezoeker via de browser. Een belangrijk voordeel van een CMS is dat het niet-technische gebruikers de mogelijkheid biedt om wijzigingen aan de website aan te brengen zonder technische kennis.


Goed gevonden
U wilt hoger scoren in Google, dat doet u samen met Vandewebsite het SEO bureau dat u begeleid. We zetten in op resultaat en zorgen voor de juiste strategie om goed te scoren in Google.


Naar contactgegevens↴
We spreken u
graag...tot zo.
Plan een gesprek
Plan een gesprek
Plan eenvoudig een gesprek in met één van onze specialisten op het gebied van webdevelopment of software. Voor het bouwen van websites, de ontwikkeling van webshops, apps of dedicated platforms. Wij zorgen dat één van onze projectmanagers met u in gesprek gaat om het beste resultaat te kunnen garanderen voor uw project. Ook voor aanpassingen aan uw huidige website of webshop kunt u bij Vandewebsite terecht. Heeft u een perfecte website en wordt u toch niet goed gevonden in Google? Dan is Vandewebsite u graag van dienst bij SEO optimalisatie!


⬑Naar boven
Vandewebsite Nederland
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Uw website bouwer
+31 85 301 29 71
info@vandewebsite.com
Vandewebsite Belgie
De Keyserlei 58-60
2018 Antwerpen
Uw website bouwer
+32 3 369 22 48
info@vandewebsite.com


Privacy statement | Algemene voorwaarden